EETCAFé SAMOS ASTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Samos Asten. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 20:28 Duurde echt heel lang, zeker voor een maandag. Vlees was wat taai en droog en friet was ook niet zo lekker. Salade waar een euro extra voor betaald moet worden bij de kapsalon bevat helemaal geen sla. Wij zouden hier niet nog eens bestellen.
26 mei 2024 om 12:33 Wederom GOED, dat is de reden dat ik niet naar een ander ga of laat komen. 1 aanrader
17 mei 2024 om 19:36 Het duurde langer dan verwacht, maar eten was heerlijk en warm !!!
11 mei 2024 om 20:11 Lekker gegeten, echter de kapsalon is aan de kleine kant wanneer je flinke honger hebt.
11 mei 2024 om 18:27 Snelle levering, lekker en vriendelijke bezorger
10 mei 2024 om 21:51 Lekker en genoeg
30 apr 2024 om 20:52 Super verse pizza! Snelle bezorging, goede kwaliteit
30 apr 2024 om 0:30 Op een maandagavond om 22.25 bestelling geplaatst, werd rond 23.45 geleverd. Pizza was niet echt warm meer. Durum smaakte goed en was nog heet.
29 apr 2024 om 10:12 Duurde langer dan 90 min. De helft van het eten was koud en toen we daarover belde moesten we zelf een oplossing bedenken. Toen we om een nieuwe vroegen, kwamen ze die wel brengen maar we kregen flink commentaar. Je kunt beter terplekken bestellen.
22 apr 2024 om 20:43 Goede service en vriendelijke bezorger.
21 apr 2024 om 19:54 Toppie.
20 apr 2024 om 20:38 weer zo'n 2 uur moeten wachten met 2 kleine kids geen feest !